Mobiltelefon, menneskehetens fordummer.

Blir du lur av din mobil eller?

 

 

 

Mobiltelefon, menneskehetens fordummer.

 

 

Har du en fin dag?

 

Kan du gjøre den bedre?

I går, var jeg på et kjempe flott oppdrag.

 

 

Jeg hentet sønnen min i barnehagen, vi snakket og skravlet hele veien hjem. Han hadde allerede lagt planer for helgen, da er det gutte-helg på hytta. Bare meg og gutten min. Det er både gledelig og trist, og se likhetene i han. Han tenker mye allerede. Og det er ikke så normalt og tenke i dag, har jeg inntrykk av. Mennesket blir jo bare ledet rundt, eller programmert til samfunnsnyttige roboter(idioter).

 

PS : Lov og tenke selv!

 

 

 

Han liker ikke mobiler, det har han aldri gjort. Jeg tror han har forstått, at mobiler ødelegger for tilstedeværelsen. Altså det og være bevist, tilstede i nuet. Conscious, er det engelske ordet. Hørt noe om det?

 

 

For mennesket, blir født flotte og frie. Noen ganger med avik, slik skjer.

 

Så er det da opptil foreldrene og formet dette individet, det som skjer med mange er at de blir påført en religion. Noe jeg personlig mener er det første overgrepet, et barn faktisk blir utsatt for.

At foreldre skal påføre sin religion, er for meg helt vannvittig. Ting blir jo ikke akkurat så mye bedre? Vi er i 2019, mere fedme og sinnsykdommer. Folk vet ikke hvem de er. Tør ikke være den de ønsker og være. Så da ender det fort opp i elendighet, når en lever livet på andres premisser.

 

GI FAEN!! LEV LIVET, PÅ DIN EGEN MÅTE.

 

Jeg er ikke døpt, da ble det naturlig for meg og ikke døpe min førstefødte. Kanskje han finner en religion når han blir eldre?

Det kan skje...

 

 

Vil bare advare dere foreldre, som har små barn i fra 0-3. Bruk minst mulig mobil rundt barna, vær til stede for barna. Ja, er ikke alltid like gøy med unger. Men hold ut. Ikke la de føle at det skjer mere på en mobil. En i det aktuelle rommet, der du er med ditt eller dine barn.

 

Mobil gjør folk dumme! Mister evnen til og tenke, for hodet er blitt programmert til og underholdes, med forskjellige sosiale-medier. Så går dagene, årene. Det skjer ingen ting, hodet er fastlåst i mobilen.

Hvor lenge klarer du og gå rundt, uten og sjekke sosiale-medier?

 

Tenk deg om, har du barn. Bruk tid på barnet, bygg det opp. Lær det alt du kan av triks.

 

 

Legger med en video.

Der jeg skulle filme et «artig» øyeblikk.


 

 

Resultatet er hjerteskjærende. 

Så til skrekk og advarsel, et barn er mere bevist en man tror.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0

Skriv en ny kommentar